Blackjack Turneringar

Spel blackjakturnering Spel blackjakturnering

Är du trött på att spela blackjack mot en dealer? Vill du ha en ny utmaning? Varför inte prova på att spela på en blackjack turnering. Eftersom blackjack är en av de populäraste casino spelen finns det självklart blackjack turneringar. De personer som spelar på en turnering är oftast vana blackjack spelare och proffs. Söker du en utmaning rekommenderar vi att du spelar på en turnering. Du kommer att spela mot en dealer men även de andra spelarna som deltar.

För att kunna delta i turneringen behöver du köpa din plats och du kommer då att få ett antal marker, alla spelare får lika många marker som start. Turneringen kan vara på tid eller kan det vara satt hur många omgångar man måste spela innan spelet är slut. I en turnering kan det vara ett fåtal deltagare till att vara tusentals. För att hamna på en bra plats under turneringarna behöver man kunna mycket om blackjack regler men även om strategi eftersom du spelar mot andra spelare som kanske räknar kort eller använder sig utav andra strategier.

Regler

Som vi nämnde innan behöver du köpa in dig i spelet det heter ”Buy-in” avgiften som du betalar brukar oftast forma pris pengarna. Vissa turneringar har redan ett fast pris det kommer då att stå under tävlingens information. Det är också viktig att se om det är värt att ta del utav tävlingen beroende på hur mycket avgiften är och hur stor prissumman är. Varje spelare startar med lika summor av marker. När spelet startar sätter du dig vid ditt bord och här gäller det att när spelet avslutas att du har vunnit mest marker vid ditt bord. Har du vunnit den omgången kommer du att gå vidare till nästa nivå i turneringen. Det kommer att försätta såhär tills att det är korad en vinnare.

Det som är viktigt att tänka på är att spelarna som spelar på en turnering är väldigt avancerade de är även proffs som spelar med. Känner du att du är riktigt bra på blackjack ska du självklart spela i en turnering. Vem vet, kanske vinner du hela tävlingen.

Etikett

Den dagen du bestämmer dig för att delta i en blackjack turnering är det väldigt viktigt att du vet hur man beter sig under en tävling, gör du inte det kanske du kan bli utkastad och diskvalificerad. När du får dina marker är det väldigt viktigt att du tar hand om dem, kasta inte ut dem på bordet. Placera dem fint i en hög och var försiktig när du lägger dem betting rutan. Gör du inte det anser det att du är oförskämd.

Har du varit på en tennis match? Där är det viktigt att du är tyst under spelet och det gäller även här på en turnering. Du pratar inte med en annan spelare om deras hand eller att du kunde ha spelat den bättre än vad de gjorde. Du kan inte prata negativt om ett spel eller spelare och går ditt spel dåligt ska du inte vara en dålig förlorare och skrika och sparka. Du tar och förlorar med stil och det gäller även om du vinner. I en blackjack turnering skryter du inte om hur bra du är under spelet. En enkel nickning räcker och spela snällt.

Vi hoppas att det kommer att gå bra för dig i den turneringen du väljer att delta i.

Läs mera om Blackjack här: